Egy erdélyi apuka kérése

Plébániánkra érkezett az alábbi megkeresés, kérés egy erdélyi apukától, aki kisfia gyógykezelése idejére szállást keres. Aki tud bármilyen lehetőségról, vagy módjában áll segíteni vegye fel a kapcsolatot vele (imetszsolt@gmail.com)

Köszönjük!

 

*   *   *

 

 

Jó napot kívánok! 

 

A nevem Imets Zsolt, Erdélyből írok önöknek azzal a kéréssel, ha tudnak segíteni szállást találni a kisfiam Bence kezelésé idejére. Augusztus 8. és szeptember 18. között lenne szükségünk szállásra. 

A fiam jobb oldali dongalábbal született. Ez egy elég elterjedt fizikai elváltozás, de sajnos nálunk nagyon gyermekcipőben jár ennek a kezelése és félünk, hogy itthon nem fogják tudni meggyógyítani. 

A Heim Pál klinikával vettük fel a kapcsolatot, ahol Szabó Miklós Károly doktor úr elvállalta a kicsi kezelését. Sajnos elég nagy a távolság ezért nem tudjuk bevállalni a kicsivel a heti 1-2 alkalmas kiutazást. 

Ha van rá lehetőség, hogy kaphassunk egy kis lakást valahol, ahol magunkban lehetünk annak nagyon hálásak lennénk. Nem kell ingyen a segítség, amennyiben engedik az anyagiak kifizetjük a szállást, de amiket az interneten találtunk mostanig azt nem tudjuk meg engedni magunknak.

 

Előre is köszönjük! 

Tisztelettel 

Imets Zsolt.