Hirdetés - évközi 27. vasárnap

1. Október – a Rózsafüzér Királynőjének hónapja.

Hétköznapokon, hétfőn, szerdán és pénteken 17 órától, kedden és csütörtökön 17 óra 45-től, az esti szentmisék elött a Szent Kereszt templomban, szombaton és vasárnap szintén az esti szentmisék elött 17 óra 45-től végezzük az ájtatosságot

Vegyünk részt minél többen és imádkozzuk együtt a rózsafüzért.

 

2. Elkezdődött a bérmálkozásra felkészítő hittan. Továbbra is lehet csatlakozni! A következő alkalom, október 18-án lesz a Szent Pál templom közösségi termében, 17.30- tól. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

 

3. Jövő héttől kezdődnek a templomi hittanok az általános iskolai korosztály  számára:

 

    Elsőáldozásra felkészítő katekézis, kedden 17 órakor kezdődik a Szent Kereszt templomban, Marschallné Tarcsay Borbála hitoktató vezetésével.

 

Akik voltak már elsőáldozók, számukra a hittanórák szintén keddenként 16.30-tól lesznek a plébánián, Tamásné Kiss Adrien hitoktatóval.

   

   

4. November 2-án, Halottak napján az urnatemetőt csak abban az estben   tudjuk egész nap nyitva tartani, ha a kedves hívektől, hozzátartozóktól segítséget kapunk.

Fél órás bontásban lehet ügyeletet vállalni az altemplomban. A beosztáshoz szükséges táblázatot kihelyeztük az újságos asztalra. Hálásan köszönjük a segítségüket.