Hirdetés - évközi 32. vasárnap

1. A szentély felújításával kapcsolatos szavazás lezárult. 194 érvényes szavazatból, 143- an az 1. számú látványtervre, 51 fő a 2. számú tervre szavazott. A szavazás eredményeként, illetve a Főegyházmegyei Művészeti Bizottság véleményezésének figyelembevételével, az 1. számú terv megvalósítását megkezdtük. Köszönjük a szavazatokat!

2. Türelmet szeretnénk kérni a Szent Kereszt templomba járó kedves hívektől, de sajnos a fűtési rendszert még javítják. Bízunk benne, hogy rövid időn belül elkészül.

3. A Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnázium idén is várja a leendő elsősöket iskolahívogató foglalkozásaira.

Ezzel kapcsolatos szülői értekezlet november 13-án, hétfőn este 6 órakor lesz az iskola kápolnájában. Az iskolahívogató foglalkozások a időpontjai a faliújságra kihelyezett plakáton megtekinthetők, illetve az iskola és a plébánia honlapján és Facebook oldalán.

4.  November 19-én, jövő hét vasárnap, Árpádházi Szent Erzsébet emléknapja.

A szentmisékben megáldjuk a kenyereket, amelyeket a mise végén kiosztunk.

5.  November 25-én, szombaton 14 órai kezdettel tartjuk plébániánk szokásos adventi kézműves délutánját a Szent Pál templom közösségi termében. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletek hamarosan a kihelyezett plakátokon, internetes felületeken, illetve a szórólapok a hittanórákon kerülnek kiosztásra.

6. A Rákoscsaba-Újtelepi Szent Erzsébet Plébánia búcsúját november 19-én jövő vasárnap a 9 órakor kezdődő szentmisében ünneplik. Nem szombaton, mint az elmúlt években.  A szentmisét Dr Kuminetz Géza atya celebrálja.

Szeretettel várják a zarándokokat a szentmisére és utána az agapéra.