Hirdetés - évközi 33. vasárnap

1. A Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnázium idén is várja a leendő elsősöket iskolahívogató foglalkozásaira, illetve a gimnázium iránt érdeklődőket!

Az iskolahívogató foglalkozások hétfőtől indulnak.

A gimnáziumi szülői tájékoztató is november 20-án hétfőn lesz. Az időpontok a faliújságra kihelyezett plakáton megtekinthetők, illetve az iskola és a plébánia honlapján és Facebook oldalán.

 

2. Vasárnap, Árpádházi Szent Erzsébet emléknapja volt, hagyományainkhoz híven a szentmisékben megáldottuk  kenyereket, a mise végén kosztottuk.

 

3.  November 25-én, szombaton 14 órai kezdettel tartjuk plébániánk szokásos adventi kézműves délutánját a Szent Pál templom közösségi termében. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletek hamarosan a kihelyezett plakátokon, internetes felületeken, illetve a szórólapok a hittanórákon kerülnek kiosztásra.

 

4. December 2-án, szombaton 13 órától lelkigyakorlatos délután lesz a plébánia fiataljainak.

Az alkalom a plébánia bérmálkozóinak, ifjúsági közösségének lelki felkészülését szolgálja, de minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk 8. osztálytól. Regisztráció a Facebook esemény felületén vagy a programoksztkereszt@gmail.com email címen és Vén Attila hitoktatónál.

 

 5. December 3-án vasárnap délután 16 órakor a Szent Pál templomban lesz a Tavasz Kórus adventi hangversenye. A rákosligeti Gregor József Általános Iskola "örök diákjai" szeretettel várnak minden érdeklődőt, aki az advent kezdetén zenei feltöltődésre vágyik.

 

6. A Rákoscsaba-Újtelepi Szent Erzsébet Plébánián változás történt a szentmisék rendjében:

- Szombat este 18 órakor van Rákoskerti XXIII. János kápolnában szentmise.

-  Vasárnap reggel 9-kor van csak szentmise Újtelepen. (A vasárnap esti 18 órás változatlan)