Hirdetés - Nagyböjt 5. vasárnapja

A Püspöki Kar rendeletére a Szentföldön élő keresztények javára gyűjtünk. Adományainkkal segítsük üldözött, nélkülöző szentföldi testvéreinket.

 

 

A szentmiséket követően, templomaink elött borvásárt tartunk!

 

 

A jövőhét vasárnap (Virágvasárnap) a szentmisék után a szent sír virágdíszítésére gyűjtünk. Köszönjük nagylelkű adományaikat!

 

 

Pál Apostol Iskola fáklyás keresztutat szervez, amelyet április 7-én 19.15-től tartanak, és az ezt követő szentségimádást, melyet hálaadásként ajánlanak fel az Iskola immáron 25 éves működéséért. Ezen az alkalom a plébániai bérmálkozók és az ifjúsági csoport is részt vesz. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

 

 

Nagyböjt péntekjein 17.45-kor a Szent Kereszt templomban keresztutat járunk. Elmélkedjük át együtt Jézus szenvedését.

 

 

Nagyböjt 1. vasárnapján kezdődő, és gyerekeknek szóló aktuális rejtvénylapot be lehet bedobni az erre a célra, az újságos asztalra kihelyezett dobozba. Eredményhirdetés húsvét első vasárnapján.

 

A felnőttek számára, a lelki felkészülést szolgáló sorozat 5. száma kiosztásra kerül a szentmisék után.

 

 

Plébániánk nagyböjti tirduumot hirdet április 8, 9 és 10-én, este fél 7-es kezdettel. A szentmiséket bemutatja és a lelkigyakorlatos beszédeket tartja, Dr. Kovács Zoltán atya a Budapest-Angyalföldi Szent Mihály Plébánia plébánosa, prímási irodaigazgató.

 

 

Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket, április 9-én, vasárnap a Szent Kereszt templomba. Az esti szentmise keretében megáldásra kerül az újonnan elhelyezésre kerülő Pieta. Az avatást és a művészeti alkotás megáldást, Dr. Kovács Zoltán atya, prímási irodaigazgató atya végzi.

A virágvasárnapi passiót csak a vasárnap esti szentmisén adja elő a plébánia kórusa.

 

 

Még lehet jelentkezni a nyári hittantáborba, amelynek helyszíne Orfű.

  A tábor július 17-től, 23-ig tart. Részletek a honlapunkon, Facebook oldalunkon, illetve Vén Attila hitoktató várja az érdeklődőket.