Hirdetés – Nagyböjt negyedik vasárnapja

1. Április 6-án, illetve 7-én, a hétvégi szentmisékben, templomaink húsvéti díszítésére gyűjtünk. Köszönettel fogadjuk nagylelkű felajánlásaikat!

 

 2.  Húsvét közeledtével, tartós élelmiszer gyűjtést tartunk plébániánkon, gondolva rászoruló testvéreinkre. Adományaikat leadhatják április 14-ig, Virágvasárnapig, a hétköznapi, illetve a vasárnapi szentmisék elött vagy után.

 

3.     Plébániánk, nagyböjti triduumot hirdet a Szent Kereszt templomban, április 8, 9, 10-én este fél 7-től. A szentmisét bemutatja és a lelkigyakorlatos elmélkedéseket mondja, Marton Zsolt atya, a Központi Papnevelő Intézet rektora.

 

4.     Április 12-én, pénteken lesz Szent Kereszt templomunk húsvéti nagytakarítása a reggeli szentmise után. Szeretettel hívjuk és várjuk azokat a testvéreket, akik segíteni szeretnének, felajánlva egy kis időt a közösség számára.

 

5.     Különleges minőségű tokaji borok vására lesz, Husz István őstermelőtől. Április 13-án szombaton a Szent Pál templomban az esti szentmise után, 14-én vasárnap a Szent Pálban a reggeli mise után, A Szent Kereszt templomban a délelőtti és az esti mise után.

 

6.     Még lehet jelentkezni a nyári hittantáborba. Időpontja: július 08 – 14., Részletek az ismert elektronikus felületeken és a hirdetőtáblákán olvashatóak.