Hirdetés - Vízkereszt ünnepén és évközi 1. vasárnap

1. Előre hirdetjük, hogy Szent Pál templomunk búcsúja január 27-én, szombaton lesz. Az ünnepi szentmise elött a méltán népszerű 777 katolikus blog stábja mutatkozik be, Hodász András atya, egyetemi lelkész vezetésével. A szentmisét András atya mutatja be. Az ünnepi alkalom zárásaként, szeretettel várjuk a kedves híveket a hagyományos agapéra, melyre várjuk a sütemény felajánlásokat. Tálcák a Szent Pál templomba kérhetők.

2. Január 20-án, a Ligeti Kultkör következő alkalmán, 16.30-tól a közösségi házban, Zichy Mihály történész előadását hallgathatjuk meg Gróf Zichy József ázsiai és amerikai utazásairól, melyre szeretettel várják a keresztúri híveket is.

3. A rákosligeti plébánia, február 3-án tartja idén, a rákosmenti szintű Katolikus Farsangot (KAFÁt), a Gregor József Iskolában. További részletek a plakáton olvashatók! A szervezők mindenkit szeretettel várnak! Jegyek, a misék után, a rákosligeti templomba kaphatóak!

 

4. Szeretettel kérjük Kálmánné Marika rózsafűzér imacsoportjának tagjait, hogy bármelyik szentmise után fáradjanak a sekrestyékbe és keressék Zilainé Juditot és Verebesné Klárit. Köszönjük!