Hirdetések - évközi 28. vasárnap

1. Elkezdődött a bérmálkozásra felkészítő hittan. Továbbra is lehet csatlakozni! A következő alkalom, október 18-án lesz a Szent Pál templom közösségi termében, 17.30- tól. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

 

 

2. Jövő héttől kezdődnek a templomi hittanok az általános iskolai korosztály számára:

 

   Elsőáldozásra felkészítő katekézis, kedden 17 órakor kezdődik a Szent Kereszt templomban, Marschallné Tarcsay Borbála hitoktató vezetésével.

 

Akik voltak már elsőáldozók, számukra a hittanórák szintén keddenként 16.30-tól lesznek a plébánián, Tamásné Kiss Adrien hitoktatóval.

   

   

3. November 2-án, Halottak napján az urnatemetőt csak abban az estben   tudjuk egész nap nyitva tartani, ha a kedves hívektől, hozzátartozóktól segítséget kapunk.

Fél órás bontásban lehet ügyeletet vállalni az altemplomban. A beosztáshoz szükséges táblázatot kihelyeztük az újságos asztalra. Hálásan köszönjük a segítségüket.

 

 

4. Jövőre ünnepeljük plébánia templomunk felszentelésének 125. évfordulóját. Kérjük a Kedves Testvéreket, hogy akiknek van a bírtokukban régi fotó a templomról, közösségi eseményekről esetleg az építéséről vagy bármilyen emléktárgy fellelhető, mindenképp jelezze a plébánián vagy a szentmisék után a sekrestyében.