Hirdetések Szentírás vasárnapján

1. Értesítjük a kedves szülőket és érdeklődőket, hogy plébániánk elsőáldozásra felkészítő hittanórái (szerda, 17.00 Szent Kereszt templom), illetve a 4-5-6. osztályosok katekézise (kedd, 16.30 Szent Kereszt templom), október első hetében kezdődnek.

 

2. szeptember 30-án, szombaton, 14 órától tartjuk a plébánia szokásos Szüreti Családi Délutánját. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, hogy méltón tudjunk készülni. A részletes program és a jelentkezési felület, megtalálható Facebook oldalunkon, illetve templomainkban az újságos asztalon lévő jelentkezési lapokon lehet feliratkozni.

 

3. A múlt héten megjelent Katolikus Hírlevél aktuális, ünnepi száma, a plébánia honlapján, a „Hírlevél” menüpont alatt olvasható.

 

4. A Kaszap István Alapítvány buszos zarándoklatot szervez Soroksárra. A Fatimai Szűzanya jelenésének 100. évfordulója záró eseményeként Dr. Erdő Péter bíboros ünnepi Szentmisét mutat be.

Indulás: reggel 8 órakor, Rákoskeresztúrról a Szakorvosi rendelő parkolójából. (1173 Budapest, Ferihegyi út 95.)

Visszaindulás: kb. 14 órakor.

Részvételi díj 500 Ft/fő.

Jelentkezés:

– Tompa Attiláné Marikánál

– Gőgös Ferencné Pannikánál

– Verebes Péterné Klárikánál

– Kerekesné Margitkánál

Mindenkit szeretettel várunk!

 

5. Balik Béla rákoshegyi plébános atya, szentföldi zarándoklatra hívja a kedves testvéreket. A zarándokúttal kapcsolatos információkat és a jelentkezés módját olvashatják a hirdetőtáblákon.